divendres, 26 de novembre del 2021

GODLY PLAY: LA CREACIÓ

Avui hem anat a l'escola de primària "la dels grans com li deim". Estàvem contents, il·lusionats, nirviosos, no sabíem ben bé que anàvem a fer. Sabíem que anàvem a escoltar una història.



Donc sí, aquest curs ecolar incorporam les sessions de Godly Play. Apostam per impulsar la dimensió transcendent en els nostres alumnes, per potenciar l'educació cristiana i la seva formació espiritual.

El mètode Goldy Play, un mitjà de descobriment espiritual basat en l'enfocament Montessori i el culte cristià que presenta les històries de la Bíblia als infants a través de narracions senzilles, carregades de simbolisme.

Aquesta nova manera de treballar permet explorar el llenguatge religiós a través de l'escolta, l'expressió artística i el joc. Cada infant té un estil d'aprendre, cada infant és diferent i el mètode Goldy Play s'adapta a cada un.

Avui hem escoltat, ben atents, la història de la Creació.







Després d'escoltar la història, els mateixos infants han decidit de quina manera ho volien representar: la narració (tornar a contar la  història) o bé desenvolupar la seva pròpia expressió plàstica a través d'un dibuix, modelatge...







I hem acabat amb una reflexió, una festa.