diumenge, 19 de març del 2023

Diada de la dona - 8 de març

                                                     

 El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones o el Dia de la Dona Treballadora.

És un dia en què les entitats, escoles i institucions podem aprofitar per sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere a la nostra societat i les actituds masclistes.

Concretament, a les escolestenim el deur e d’educar els infants en la coeducació i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Per tant, durant tot l’any, hauríem d’enfocar les nostres activitats educatives amb la perspectiva de la coeducació.

La coeducació respecta la diversitat i reconeix la individualitat dels nins i nines independentment del seu sexe i contraresta l’educació sexista. A més a més, quan coeduquem, treballem per no perpetuar els estereotips i els costums sexistes de la nostra societat, de manera que les nines i els nins se senten respectats i en igualtat d’oportunitats.



               


A classe avui començam amb un conte i a partir d'ell sorgeix una conversa molt interessant on cada un dels nins i les nines ens diu qui són les seves super heroïnes. Aquestes dones tan importants per ells són les mares , les padrines , les germanes, la mestra...💜

Aprofitam el dia per fer unes manualitats plàstiques relacionades amb el tema i per anar vestits de color lila a simplement dur un complement lila.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada