divendres, 19 de juny del 2020

EL NOSTRE TRESOR


Estimats i estimades, aquí teniu el nostre tresor!!!  El tresor  sou cada un de vosaltres. Tots sou importants ,únics, especials i imprescindibles per a mi. 

No em vull acomidar de vosaltres sense dir-vos  que al llarg d´aquests  tres anys heu deixat una marca imborrable al meu cor.Per a mi ha estat un plaer i un orgull poder compartir aquests anys amb vosaltres.

Gràcies per haver-me fet un lloc als vostres corets i haver-me deixat compartir amb voltros moments de treball i esbarjo, dies bons i no tan bons.però sobretot he gaudit de la vostra ternura,,la vostra innocència, la vostra pau i la vostra felicitat que tots vosaltres desprendeu.

Però, sobretot, gràcies perquè amb vosaltres he après a ser millor mestra i m'heu ajudat a créixer com a persona. Per tot això i altres coses que em deix...

Ara, després d'aquest temps separats que ens ha impedit acomiadar-nos com tocava i com us mereixíeu amb una gran festa, música i abraçades. Però com ja sabeu no ha pogut ser!
Mir aquesta foto, a cada un de vosaltres i en surt una rialla perquè cada un sou especial, cada un aporta en aquest grup un ingredient exquisit per fer en conjunt un resultat espectacular.
Aquests mesos vos he enyorat molt! He enyorat les vostres rialles, les vostres abraçades, les vostres paraules guapes...,la vostra estimació cap a mi!Les classes han estat tan buides sense vosaltres!  Vos contaré un secret: Sou voltros els que feis que cada dia vengui contenta a fer feina i a intentar despertar el vostre interés per aprendre!


Ara agafau un altre rumb. Els nostres camins se separen, hem deixat molts de moments no viscuts :  activitats i excursions que teníem programades, les colònies, celebrar aniversaris dels companys, contacontes, cançons, festa de final de curs...però també  moltíssims moments que hem pogut compartir ..festes,rialles, llàgrimes...


Però no oblideu, que aquesta capitana que ha dirigit aquesta nau durant aquest temps, vos espera i esperarà amb els braços oberts pel que necessiteu, ja sigui per fer una rialla, per una abraçada.Ja sabeu que cada un de voltros teniu un lloc al meu cor!Sou els meus nins i nines!

Ara toca gaudir de les vacances, passau un estiu increïble,gaudiu de la platja, piscina, muntanya, dels padrins, de la família,… divertiu-vos al màxim i en tornar ens veurem poc però ens veurem, em preocuparé de demanar als vostres nous professors com vos va.

Només vos desitj molta sort,  CREIXEU  I   VOLAU...


Una besada ben forta, us estim moltíssim!
Antònia Torrens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada